Crying beauty


Die eerste keer, ik zal het nooit vergeten. Het staat in mijn geheugen gegrift en het is op mijn netvlies gebrand. Het was een prachtige zomeravond. De lucht was heet en de pintjes koud. Ik had hem al veel eerder opgemerkt, avonden eerder. Hij beweert dat het een kunst is voor een man om een vrouw de indruk te geven dat zij hem eerst heeft gezien. Terwijl hij haar al had opgemerkt op het moment dat ze de hoek om kwam gewandeld.

Hij was een man van de wereld, met een diepe stem, een stoppelbaardje van een paar dagen en een voorliefde voor Bukowski. Hij had de schoonheid van perfectie ervaren in Japan, de zaligheid van Pastéis de Belém geproefd in Portugal en de passie van de samba gevoeld in Brazilië. Ik was... nou ja, gewoon mezelf.

In de donkerste uren van de nacht toonde hij mij zijn kunsten en ik was ademloos en wat van mijn melk. Dit was nieuw voor mij en van een onmetelijk schoonheid die ik niet kan beschrijven omdat ik daar de woorden niet voor kan vinden. Hij kon in mijn ogen lezen: Kunnen we dit morgen nog eens doen?

En zo geschiedde. We zagen elkaar opnieuw. In daglicht nu. Bij een koffie (hij) en een thee (ik). Op een plek die perfect op ons lijf was geschreven en voor deze gelegenheid leek gemaakt te zijn. The Daily Dose. Toeval bestaat niet.

Deze keer was het mijn beurt. Hij gaf mij zijn kostbaarste bezit en duwde het in mijn handen. Mijn vingers voelden, gleden en plooiden. Positie, na posities. Vorm na vorm volgden elkaar in sneltempo op. Mijn nagels vouwden en kreukten. Een grimas op mijn gezicht.En plots was het moment daar. Het ontvouwde zich vlak voor mij. Het was van een schoonheid die mijn ogen deden volspringen met tranen van geluk. Hij keek me aan en ik kon niets anders meer doen, buiten zeggen ‘wow, this is amazing’. 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Neem ook een kijkje op www.NoMadBelgian.blogspot.com voor meer foto's en recepten!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


0 reacties:

0 reacties:

 

5 reasons to get the newsletter

1. you don't need to surf to this website
2. it's free
3. your personal details are safe
4. you know first about all the new adventures
5. you don't like, unscribe with just 1 click

Stay tuned. Subscribe.

@NoMadBelgian on Instagram